Weimarstraat 229, 2562 HG Den Haag
070-2153523 info@royalwonen.nl

ROYAL WONEN is een jonge Nederlandse onderneming die zich richt op de verkoop van Surinaams onroerend goed. De motor achter dit bedrijf is Mairan Sewtahal die ruime ervaring heeft in de handel van onroerend goed in zowel Suriname als in Nederland.
Ons doel is om (Surinaamse) Nederlanders te interesseren in het investeren in onroerendgoed in Suriname door Nederlandse service en afhandeling te bieden voor prachtige projecten in Suriname.

Waarom Suriname?
Wie zou nou niet willen wonen in een prachtig land, waar de temperaturen het gehele jaar door rond de 30 graden liggen, de mensen gastvrij zijn, het eten heerlijk is en de bevolking ook uw taal spreekt?

Bent u hiernaar op zoek? Dan moet u naar Suriname! Suriname heeft een economie die in rap tempo groeit en veel te bieden heeft voor investeerders. De Surinaamse economie heeft de afgelopen jaren een gemiddelde groei van 4% gehad. Het welvaartspeil stijgt en er wordt veel geinvesteerd in
onroerendgoed. Dit maakt Suriname tot een heel interessante plek om tegen betaalbare prijzen een mooi stukje land te kopen en eventueel uw droomhuis daar neer te zetten.

Wat hebben wij u te bieden?
Wij hebben het grootste aanbod van Surinaamse bouwkavels in Nederland. Meer dan 200 kavels per direct beschikbaar. Veel van onze projecten hebben soepele interne financieringsmogelijkheden en beschikken over verharde wegen, elektra en water. Wij hebben ook luxe sleutelklare woningen in ons aanbod, maar mocht u toch een woning naar eigen smaak willen bouwen, begeleiden wij u vanaf het ontwerp van uw droomhuis tot aan de afbouw. Dit alles tegen een vast bedrag en
een vaste bouwtijd. Alles wordt contractueel vastgelegd, zodat u achteraf niet voor verrassingen en/of onnodige hoge kosten komt te staan.

Komt u gerust bij ons langs op kantoor en wij voorzien u van alle relevante informatie.


Mairan Sewtahal