Weimarstraat 229, 2562 HG Den Haag
070-2153523 info@royalwonen.nl

Suri Village III

Address: Straatnaam: Verlengde Morgenstondlaan Wijk: Noord Location: Noord
Contact Property
  • BIJNA UITVERKOCHT

Property Information

Property Description

Intervast Suriname N.V.biedt U, na het success van Suri Village- 1 en 2, het nieuwe verkavelingsproject “ Suri Village-3”gelegen op Paramaribo-Noord. “ Suri Village-3” is bereikbaar via het verlengde van de J.D.Gompertstraat of de Morgenstondlaan.
De totale projectgrootte bedraagt 30 hectare, welke is onderverdeeld in 392 eigendoms bouwkavels met kavelgroottes vanaf 405 m2, prijzen vanaf € 11.150,-. Op het project is tevens een blok gereserveerd voor groenvoorziening van ongeveer 4.000 m2 “ Groen Landschap”.
Suri Village-3 heeft op en rondom het project een natuurschoon landschap die het comfortabel en rustig woongenot verhogen, gelegen tegen over het project Sabaku Village niet ver van de monding met de Suriname rivier, waardoor de wind zich altijd laat voelen en zorgd voor een aangename temperatuur.
De titel van de grond is eigendom en op het project wordt een open afwateringsstelsel aangelegd, welke via speciale bergingskanalen worden afgevoerd naar de Atlantische Oceaan.
De wegen worden verhard, electriciteit met straatverlichting wordt aangelegd en ook waterleiding wordt gerealiseerd.
De bekende soepele interne financieringsmogelijkheid van Intervast Suriname N.V. is ook voor dit project beschikbaar met een minimale aanbetaling van 10 % en een looptijd van 36 maanden. De rente bedraagt slechts 1% per maand over het saldobedrag. Tevens Kan Intervast Suriname N.V. i.z.m de Fina Bank N.V zorg dragen voor een 100% financiering.